Haberler

Başkan Alhan’dan Yaşlılar haftası kutlama mesajı;

19.03.2015

 Başkan Alhan’dan Yaşlılar haftası kutlama mesajı;

İnsan ömrünün en son dönemini oluşturan yaşlılık, geride bırakılan mazide geçen yılların insana kazandırdığı birikim ve deneyim yaşamı zenginleştirmektedir. Hayatının gençlik dönemlerini verimli ve üretken bir şekilde geçirerek erişilen sağlıklı bir yaşlılık dönemine ulaşmak herkesin ortak arzusudur.dedi

Başkan Alhan Sözlerine;İnsanın insana ve özellikle yaşlı olanlara yönelik şefkat ve dayanışma gayreti, karşılıksız ve sevgi-saygıyla olmalıdır. Yaşlı insanlarımıza gösterdiğimiz sevgi-saygı-hoşgörü onlara olan minnet borcumuzdur.

Hepimizin ortak paydası insan olmaktır ve bir gün hepimiz yaşlanacağız. Yaşlılarımız birlik ve beraberliğimizi simgeleyen en kutsal değerlerimizin başında gelmektedir.

Yaşlılarımızla deneyim ve birikimlerini paylaşmalı, onların yaşama etkin bir biçimde katılmalarına imkân sağlamalı, toplum için ne kadar değerli olduklarını anlamalarını ve yaşama sevinçlerini kaybetmemelerini sağlamalıyız. Bu, toplumumuzun saygın bireyleri olan yaşlılarımıza karşı ortak sorumluluğumuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin “ Yaşlılar Haftasını” kutluyor, yaşama sevinçlerinin artarak huzurlu ve sağlıklı bir şekilde devam etmesini diliyor, saygılar sunuyorum.dedi

« Tüm Haberler

HABERLER

 
 

SOSYAL HİZMETLER