Haberler

Başkan Alhan’dan Kutlu Doğum Haftası Mesajı

14.04.2015

 Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet ALHAN Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile bir mesaj yayınladı.


Ahmetli  Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Hazreti Muhammed'in tüm insanlığa rahmet olarak gönderildiğini vurgulayarak, Peygamber Efendimizin üstün şahsiyeti ve ahlakının bütün insanlığa örnek olduğunu kaydetti.

Alhan mesajında; “Bu hafta, özünde güzel ahlak, doğruluk ve sevgi olan, bütün insanların mutluluğunu esas alan İslam'ın evrensel ve çağlar üstü mesajını bize ulaştıran Peygamberimiz Hz. Muhammed'in doğumunu idrak ediyoruz. Bu bakımdan dini, dünyevi ve ahlakı hayatımızın en büyük şahsiyeti hiç şüphesiz ki sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’tir.

Alhan, kutlu doğum haftası mesajında, insanlığın huzur içinde yaşayabileceği bir dünya için temel insani değerleri ortaya koyan yüce Peygamberin doğumunun tüm insanlık için karanlıktan bir kurtuluş ışığı olduğunu belirterek "Bu duygu ve düşüncelerle, başta hemşehrilerimiz olmak üzere ülkemizin ve İslam dünyasının Kutlu Doğum Haftası’nı kutluyor, tüm insanlık için barış, sevgi, kardeşlik ve huzurlu bir gelecek için fırsat olarak değerlendirilmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

« Tüm Haberler

HABERLER

 
 

SOSYAL HİZMETLER