METEOROLOJİDEN HABER VAR. İŞTE DETAYLAR

25.04.2016

METEOROLOJİDEN HABER VAR. İŞTE DETAYLAR

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son bilgilere göre Batı bölgelerden etkili olmak üzere yurdumuz yeni bir yağışlı havanın etkisi altına giriyor.

Meteorolojiden yapılan son tahminlere göre hava sıcaklıkları 4 ile 6 derece düşerek mevsim normallerinin altına inerken, batı bölgelerden başlayarak tüm yurtta sağanak yağmurun etkili olacağı belirtildi.

SALI GÜNÜ YAĞMUR VAR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yağışlı hava sisteminin 25 Nisan 2016  Pazartesi gününden itibaren etkiliği olacağı belirtilirken, İlçemiz ve bölgemiz genelinde de Pazartesi günü akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışların görüleceği bildirildi. Sağanak yağışlar ile birlikte sıcaklıkların hissedilir derecede azalacağını belirten yetkililer, vatandaşların oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları da istendi.

İlçemiz ve bölgemiz genelinde 5 günlük hava tahmini ise şöyle  ;