Başkan ALHAN’dan ANKARA ÇIKARMASI

22.12.2017

Belediye başkanımız sn. Ahmet Alhan Ankarada bir dizi ziyarette bulundu. İlk olarak mahalli idareler genel müdür yardımcısı ziyareti ile başlayan programı ilçede yapılması planlanan  ve devam eden projelerimiz hakkında bilgi alışverişi sağlamak adına bir dizi temaslarda bulundu.

Ankara’da  Sağlık Bakanlığı Ve Milli Eğitim Bakanlığı bürokratları ve milletvekilleri ile yakın temaslarda bulunan belediye başkanımız Ahmet  Alhan "Ahmetli’ye yakışır projeler için Ankara diyaloglarına önem veriyoruz" dedi. Ankara ile olan diyaloglarımızda istişarelerde bulunarak ilçemize yatırım konusunda neler çekebiliriz anlayışıyla çalışmaktayız"

"göreve geldiğimiz ilk günden itibaren verdiğimiz sözlerimizi Ankara ile olan diyaloglarımızda istişareler yaparak hayata geçirdik. Yerel yöneticiler olarak koordineli ve uyumlu çalışmanın ilçemize yatırım kazandırdığını biliyoruz. Bu sebepten ötürü her zaman istişare ve bilgi alışverişi ile projelerimize hayat veriyoruz"