AHMETLİ BELEDİYESİ KARANTİNADAKİ AİLELERİN YANINDA

25.11.2020

Ahmetli Belediyesi, ülke olarak zorlu bir süreçten geçtiğimiz pandemi sürecinde karantinada bulunan ailelerin yanında olmaya devam ediyor. İlçede Kovid-19 testi pozitif çıkan ve karantinada bulunan ailelere içerisinde meyve ve maske bulunan paketleri dağıttıklarını belirten Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan “Malum hastalık nedeniyle karantinada bulunan vatandaşlarımıza destek ve moral vermek adına çam sakızı çoban armağanı bir paket hazırladık.  Bu vesile ile karantina da bulunan vatandaşlarıma geçmiş olsun diyor, en kısa sürede normal hayatlarına dönmelerini temenni ediyorum” dedi.

Ülkemizin de içinde bulunduğu pandemi sürecinde, Ahmetli Belediyesi karantinada bulunan vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Ahmetli Belediyesi ekipleri tarafından içerisinde meyve ve maske bulunan paketler karantinada bulunan ailelere teslim edilirken, Belediye Başkanı Ahmet Alhan’da bu zorlu süreçte karantinada bulunan ailelerin yanında olduklarını belirtti. Başkan Alhan yaptığı açıklamada “Ülkemizinde içinde bulunduğu pandemi sürecinde Ahmetli olarak zorlu bir dönemden geçiyoruz. Malum hastalık nedeniyle karantinada bulunan vatandaşlarımıza destek ve moral vermek adına çam sakızı çoban armağanı bir paket hazırladık. Ekiplerimiz tarafından İlçemizde Kovid-19 testi pozitif çıkan ve karantinada bulunan ailelerimize paketlerimizi teslim ettik. Siz değerli hemşerilerimden istediğim maske-mesafe-temizlik kuralını yerini getirmeniz ve alınan tedbirlere hep birlikte uymamızdır. Bu zorlu süreci kurallara uyduğumuz sürece hep birlikte aşacağız. Bu vesile ile karantina da bulunan vatandaşlarıma geçmiş olsun diyor, en kısa sürede normal hayatlarına dönmelerini temenni ediyorum.