YÜKSEK ZAM ALAN İŞÇİLERDEN BAŞKAN ALHAN’A TEŞEKKÜR

23.08.2022

Ahmetli Belediyesi, personeliniz sevindiren bir sözleşmeye imza attı. Ahmetli Belediyesi iştiraki olan AHBEL A.Ş ile Hizmet İş Sendikası arasında imzalanan toplu sözleşme gereği en düşük işçi maaşı ikramiye ortalaması da dahil olmak üzere 8 bin 150 liraya yükseldi. Yapılan bu zamdan dolayı memnun olduklarını ifade eden Belediye çalışanları Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan’a teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

“Size Verilen Paralar Esnafa da Verilmiş Demektir”

İmzalanan sözleşme gereği maaş zammının hayırlı olmasını belirten Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan “sizlerin hayat standardına takviye edecek en iyi rakamı vermeye çalıştık. Biraz beklememizin sebebi bütçemizin verebileceği in iyi rakamı vermekti. Sizlerin gönlünden geçen ve istediğiniz rakamı vermiş olduk. İnşallah bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra en iyi şekilde bu şehre hizmet etmeye devam edeceğiz. Şunu da samimiyetle belirteyim size verilmiş olan paralar esnafa da verilmiş demektir. Bizim çalışanımız alışverişini gider kendi esnafından yapar. Bundan sonra daha fazla alışveriş yaparsınız. Çoluğunuzun çoğunuzun eşinizin ihtiyacını en iyi şekilde karşılayacaksanız. Sizler mutlu olunca bizlerde mutlu oluyoruz. Bizler sizlerden memnunuz. Allah hepinizden razı olsun. Güzel günlerde güle güle harcayın inşallah” dedi. Başkan Alhan çiçek takdim eden Belediye çalışanları yapılan zam oranı için bir kez daha teşekkür ettiklerini dile getirdiler.