Haberler

"İkisi Bi Arada"

7.11.2014

 Manisa Büyük Şehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında “İkisi Bir Arada “ tiyatro oyunu ilçemiz Şehit Hakı Erdoğan Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda gösterime sunuldu.

 

            Ünlü oyuncular Cemal HÜNAL.Neslihan Yeldan,Ruhi SARI ve  Duygu ŞEN’in rol aldığı “İkisi Bir Arada “tiyatro oyunu  Manisa Büyükşehir Belediyesi Külür ve Sanat etkinlikleri kapsamında ilçemizde tiyatro severlerin katılımı ile güzel bir gece sağlandı.

Programa Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet ALHAN,Manisa Büyük Şehir Belediyesi  Genel Sekreteri Halil Memiş,Genel Sereter Yardımcısı Fuat UZUN,Büyükşehir Beleidyesi Ahmetli İlçe Koordinatörü Orhan KARABİNA Belediye Meclis Üyelerimiz in ve halkımızın katılımı ile izleyici ile buluştu. Ahmet Kazanbal’ın yazdığı,Vural Bingöl’ün yönettiği tek perdelik oyunda dominant bir kadın olan Oya,kocasına sürpriz yapmak için seyehatten eve erken gelir.Evde kocası Tuna’da Oya’yı terk etmek üzere hazırlanmaktadır.kötü süprizle karşılaşan Oya çılgına döner ve durumu bambaşka bir boyuta taşır.Komedi tarzı oyun hem konusuyla hemde usta oyuncuların gösterdikleri performansla İlçemizde  güzel bir gece yaşattılar.

« Tüm Haberler

HABERLER

 
 

SOSYAL HİZMETLER