Haberler

Gıda Bankası Giyim ve 2.el eşya deposu açılışımız

17.02.2017

 Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan Gıda Bankası  Giyim ve 2.el eşya deposu açılışında İnsanların En hayırlısı insanlara yardım edendir dedi “Yardım ve yardımlaşmayı disiplin altına alıp, bu konuda kurumsal bir organizasyon sağlanmalıdır.” düşüncesinden hareketle, verdiğimiz talimat doğrultusunda yapılan bir dizi çalışma neticesinde, Ahmetli Belediyesi Gıda Bankası” hayata geçirilmiştir. Vatandaşlar, küçük veya büyük ölçekli işletmelerin Ahmetli  sınırları içinden veya dışından yapacağı bağışlar, Ahmetli  Belediyesi’ne ait araçlarla yerinden teslim alınacak ve Gıda Bankası depolarına ulaştırılacaktır. Gıda Bankası’na ulaşan bağışlar için resmi evraklar hazırlanacak ve yasada belirtilen hususlar doğrultusunda prosedür uygulanacaktır. Bağışların ihtiyaç sahiplerine en kolay yoldan ulaşması hedeflenmiştir. Gıda Bankası Komisyonunda Ak Parti Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi olmak üzere 3 meclis üyemiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın tespiti konusunda iş birliği içerisinde çalışacaklar. Komşusu açken tok yatan bizden değildir düşüncesi ile bizim derdimiz 1 tanede olsa vatandaşımızın aç yatmaması. Açılışımıza kadar olan süreçte hayır  sever vatandaşlarımızın ne kadar duyarlı olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Orda dükkanı doldurmak kolay ama mühim olan böyle birlik ve beraberlikle bu işe vesile olmak bizleri mutlu etti. Evlerde kullanılmayan giyilmeyen ihtiyaç fazlası eşyalarımızı bizlere ulaştırılması durumunda yine ihtiyacı olan vatandaşlarımız giyim ve eşya eksiklerini 2.el Eşya ve Giyim Deposundan temin edebilecek. Sizlerin fazlası onların eksiklerini tamamlayacak.

Gıda Bankası yanı sıra çok yakında Evde Bakım hizmeti de  faaliyete geçecek Engelli ve Yaşlı Evde Bakım Hizmeti Ekibi, kişisel bakımını sağlayamayan bireylerin, kişisel bakımlarını gerçekleştirip, hastaların yaşadıkları ortamı sağlık koşullarına uygun hale getirerek, evlerinde her türlü temizlik, bakım, onarım ve tadilat işlemlerini gerçekleştirecek.
İlçemizde ve mahallelerimizde bulunan yaşlı ve hasta vatandaşlarımızın her zaman yanlarındayız. Açılmış olan Ahmetli Belediye si Gıda Bankası ve 2.El Eşya ve Giyim Deposu Tüm hemşehrilerime hayırlı olsun.

 

« Tüm Haberler

HABERLER

 
 

SOSYAL HİZMETLER