Haberler

MÜFTÜLÜK HİZMET BİNASI AÇILIŞI VE BELEDİYEMİZİN İFTAR YEMEĞİ PROGRAMI

16.06.2017

 Ahmetli Belediyesi Tarafından geleneksel hale gelen iftar yemeğine Manisa Valimiz Sayın Mustafa Hakan Güvençer Manisa Milletvekilimiz Sayın Recai BERBER Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan İlçemiz Kaymakamı Muhammet Emre Canpolat , ilçemiz Müftüsü Emre Önal Ak Parti İl Başkanı Berk Mersinli ,İlçemiz Kurum Müdürleri , Mahalle Muhtarları , Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli Katıldı.
İftar yemeği ile birlikte Ahmetli Müftülüğü Hizmet Binası ve Yatılı Kız Kur'an kursu açılışını gercekleştirdik.
İftar Yemeği ve acılışta Konuşma yapan Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet ALHAN : “ Öncelikle tutmuş olduğumuz oruçların , yapmış olduğumuz ibadetleri Cenab-ı Hakk kabul buyursun.Acılısını gercekleştirdiğimiz Müftülük hizmet binasının ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Her yıl düzenli olarak gercekleştirdiğimiz iftar programında Eski Ramazanlarda olduğu gibi Birlik ve Beraberlik içerisinde hem kaynaşmamıza vesile olması anlamında hem de birlik ve beraberliğimizin sergilenmesi anlamında önemli iftarlardan birisidir.”

Bu müstesna ayın bereketi huzuru ve tüm güzellikleri ile en güzel şekilde değerlendire bilmek ümidiyle ramazan ayımız tekrardan hayırlı olmasını temenni ediyorum. “ dedi.

« Tüm Haberler

HABERLER

 
 

SOSYAL HİZMETLER