BAŞKAN ALHAN’DAN KADINLARA ÇİÇEK JESTİ

8.03.2021

Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilçede kurumlarda görev yapan kadın personele çiçek takdim etti. Başkan Alhan, Ahmetli Belediyesinin kadın çalışanları, Devlet Hastanesi ve MASKİ’nin kadın çalışanlarına çiçek hediye ederek günlerini kutladı.

Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde belediye personeli başta olmak üzere Devlet Hastanesi ve MASKİ’nin kadın çalışanlarına çiçek takdim etti. İlk olarak Ahmetli Devlet Hastanesi’nde giderek başta Başhekim Dr. Ezgi Tanımlı’ya çiçek takdim eden Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, daha sonra sağlık çalışanları ve MASKİ personelinin de günlerini kutladı. Son olarak Ahmetli Belediyesi’nin kadın çalışanlarını misafir ederek personeline çiçek takdim eden Başkan Alhan “Böylesine anlamlı ve güzel bir günde kadınlarımızı bu mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere. Ülkenin her açıdan kalkınmasında büyük bir payın sahibi olan, bizleri dünyaya getiren, büyüten, bizlere kişilik ve şahsiyet kazandıran tüm kadınlarımızın ve Şehit annelerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun” dedi. Kadın çalışanlarda Başkan Alhan’a çiçek jesti için teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.